Så här hanterar vi Corona (Covid-19)

Uppdaterat 25 maj

Många undrar om vi kommer att ha öppet i sommar – och JA – vi planerar att ha öppet ”som vanligt” samt att alla samarbetande restauranger samt caféer räknar också med det. Vi kommer, tillsammans med våra gäster, göra vad vi kan för att er semester skall bli så trygg som möjligt och därmed önskar vi er – Välkomna!

Sudersand Resort är en semesterverksamhet på Fårö, Gotland och vi planerar just nu inför kommande säsong. Vi kommer följa myndigheters beslut och anpassar vår verksamhet därefter. Vi kommer göra vårt yttersta för att minska risken för spridning så att du och din familj kan känna dig trygg hos oss.

Att bo hos oss – nästan som hemma

  • På campingarna bor du i egen husbil eller husvagn och kan därför kontrollera din egen miljö och kan därmed känna dig lika trygg som om du vore hemma.
  • Stugorna har redan gott avstånd mellan varandra och även här kontrollerar du som gäst ditt eget boende. Vid avresa kontrollerar vi städning noga och desinficerar alla öppna ytor, handtag etc.

Arrangemang

  • Våra egna aktiviteter är utomhus i den friska luften samt i mindre grupper.
  • Om man vill göra något på egen hand så finns det äventyrsgolf, lekplats, strand och många fina områden på Fårö att besöka.

Gemensamma områden – extra städning

  • Vi har infört nya städrutiner för att vi alla skall kunna känna oss trygga. Vi kommer städa oftare samt desinficera alla ytor dagligen.
  • Vi uppmanar alla de som besöker oss, både gäster och personal, att vara nog med att tvätta och sprita händerna. Det kommer finnas tillgång till handtvål i alla våra lokaler.

Angående spärren på 50 personer

  • Spärren på 50 personer gäller inte på campingar eller hotell. Med våra extra rutiner så gör vi allt vi kan för att hålla er trygga vid er vistelse hos oss.
  • Våra servicehus har inte plats för så många på samma gång.
  • På hela Sudersand så kommer det troligen vara mer än 50 personer på samma gång men det är på stora luftiga områden samt att man bor i egen stuga eller på campingen.

Vad gäller för avbokningar?

Så länge det inte finns ett myndighetsbeslut att stänga campingplatsen gäller ordinarie avbokningsregler. Skulle det komma nya beslut från svenska myndigheter kommer vi att informera våra gäster samt följa besluten. Just nu är det många som funderar över om de skall betala in den sista inbetalningen och därför har vi valt att ge er chansen att, tillsammans med oss, avvakta myndigheters beslut och därmed få betala in det sista senast 12 juni (även om det är inom de sista 40 dagarna som en betalning egentligen skall vara inne). Det är runt det datumet det är förväntat att myndigheterna kommer med nya beslut. Kontakta oss om ni önskar att ändra förfallodatumet på er bokning.