Så här hanterar vi Corona (Covid-19)

Uppdaterad 1 januari 2022

Vi kommer, tillsammans med våra gäster, göra vad vi kan för att er semester skall bli så trygg som möjligt och därmed önskar vi er – Välkomna!

Sudersand Resort är en semesterverksamhet på Fårö, Gotland och just nu är bokningarna inför 2022 igång för fullt. Vi följer myndigheters beslut och anpassar vår verksamhet därefter. Vi kommer göra vårt yttersta för att minska risken för spridning så att du och din familj kan känna dig trygg hos oss.

Vår erfarenhet

  • Vi har varit med om Corona under säsongerna 2020 och 2021 och vår erfarenhet är att det inte har varit några problem att spendera sin semester hos oss på Sudersand. Läs vidare så förklarar vi varför.

Att bo hos oss – nästan som hemma

  • På campingarna bor du i egen husbil eller husvagn och kan därför kontrollera din egen miljö och kan därmed känna dig lika trygg som om du vore hemma.
  • Stugorna har redan gott avstånd mellan varandra och även här kontrollerar du som gäst ditt eget boende. Vid avresa kontrollerar vi städning noga och desinficerar alla öppna ytor, handtag etc.

Arrangemang

  • Våra egna aktiviteter är utomhus i den friska luften samt i mindre grupper.
  • Om man vill göra något på egen hand så finns det padelbanor, äventyrsgolf, lekplats, strand och många fina områden på Fårö att besöka.

Gemensamma områden – extra städning

  • Vi har infört nya städrutiner för att vi alla skall kunna känna oss trygga. Vi kommer städa oftare samt desinficera alla ytor dagligen.
  • Vi uppmanar alla de som besöker oss, både gäster och personal, att vara nog med att tvätta och sprita händerna. Det kommer finnas tillgång till handtvål i alla våra lokaler.

Angående spärren på max antal personer

  • Vi följer pandemilagen där vi just nu tillåter max 5 personer i gymmet och max 10 personer i stora receptionen. Övriga platser kommer märkas upp efterhand.
  • På hela Sudersand så kommer det troligen vara många personer på samma gång men det är på stora luftiga områden samt att man bor i egen stuga eller på campingen.

Vad gäller för avbokningar?

Så länge det inte finns ett myndighetsbeslut att stänga campingplatsen gäller ordinarie avbokningsregler. Skulle det komma nya beslut från svenska myndigheter kommer vi att informera våra gäster samt följa besluten.